Ons werk

Onderhoud en reiniging.
Wij gaan u niet vertellen dat goed onderhoud de levensduur van uw apparaten fors kan verlengen; dat weet u allang. Net als dat u weet dat ruim 60% van alle problemen veroorzaakt worden door vuil en stof.

Wij bieden u incidenteel of structureel en preventief onderhoud aan en bepalen de ‘status’ van uw apparaat. En natuurlijk kunnen wij vooraf een gedegen, op maat gemaakt, onderhoudsadvies uitbrengen, gevolgd door een vervolgadvies als dat onderhoud nodig is. Desgewenst reinigen we uw werkplekken. Dit doen we op een moment dat u het beste uitkomt en daarvoor gebruiken we milieu vriendelijke producten van Disko.

Soms komt het voor dat repareren, om diverse redenen, eigenlijk niet een verantwoorde optie is. Ook in dat geval vinden we het belangrijk dit eerlijk naar u te communiceren.

Met reparatie aan software kunnen we u niet helpen, maar we kunnen u wel in contact brengende goede professionals om daarvoor een oplossing te bieden.

Installatie hardware

Wij worden regelmatig ingehuurd om kassa systemen uit- en in te bouwen of betaalterminals te plaatsen. Zo hebben we bijvoorbeeld, mede, alle kassa’s in bedrijven als Jumbo, Pets Place en Lidl omgezet naar moderne systemen en zelfscan. Ook hier staan kwaliteit en vakmanschap hoog in ons vaandel.

Overig

Af en toe krijgen we een verzoek dat ook voor ons een bijzondere uitdaging is. Het aanleggen van een netwerk infrastructuur, bijvoorbeeld, komt niet elke dag voor maar behoort wel tot ons takenpakket. Het kan dan zomaar gebeuren dat je ons bijvoorbeeld tegenkomt in de krochten en tussen de plafonds van de Deventer Schouwburg, zoals onlangs gebeurde, voor het aanleggen van camerasystemen en het trekken van kabels.

Zolang een opdracht maar met hardware te maken heeft kunt u ons benaderen. We denken ook bij minder voor de hand liggende  taken graag met u mee.