Verkoop

Wij bieden onderstaande verkoopservice maar hebben géén webwinkel. U kunt bij ons uw product bestellen via een e-mail of gewoon door ons te bellen. De gegevens vindt u op de contactpagina.

Hardware
Uiteraard kunnen we ook apparatuur als printers, multifunctionals en dergelijke leveren. We inventariseren eerst wat u wilt en waarvoor u wat nodig heeft en adviseren u vervolgens graag over de voor u geschikte opties. We brengen dan, vrijblijvend natuurlijk, een offerte aan u uit.

Supplies
We kunnen alle originele merken cartridges en toners leveren. Bovendien zijn wij leverancier van Xerox cartridges voor non-Xerox printers. Maar ook printerlint, printerwax  of -film; wij leveren het origineel.

Reiningingsmiddelen 
We werken alleen met reinigingsmiddelen van het merk Disko. Deze zijn samengesteld uit natuurlijke bestanddelen. Veel citrus en geen alcohol, biologisch afbreekbaar, niet irriterend en niet brandbaar. Zaken die we belangrijk vinden. Natuurlijk kunt u ook voor het zelf schoonhouden van uw apparatuur ook dit soort zaken bij ons bestellen.

Second live
Heel af en toe lopen we tegen een printer, multifunctional, kopieerapparaat of plotter, e.d. aan dat niet meer voldoet bij zijn huidige eigenaar maar nog uitstekend zou kunnen functioneren bij een ander. Idem met ongebruikte toners of cartridges. Zo’n apparaat of produkt plaatsen wij dan hier. Onnodig te zeggen dat het dan om een apparaat of produkt gaat waar wij nog in geloven en uiteraard helemaal nagekeken en schoongemaakt of zelfs nieuw.

Overig 
Het is ondoenlijk alle documentatie in de branche van ITC hardware te tonen. Vernieuwingen en ontwikkelingen in deze produktengroep en de daarmee gepaarde gaande aanverwante gadgets gaan zo razend snel, dat dit onbegonnen werk is.

Het belangrijkste is trouwens dat wij u dat verkopen dat u ook echt wilt en nodig heeft. We steken daarom, uiteraard kosteloos, veel tijd in het inventariseren van wat u wilt en waarvoor. Pas daarna kunnen we een gedegen advies, toegespitst op uw situatie, aan u voorleggen.